Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van boren maakt ons een veelgevraagde samenwerkingspartner in de bouw voor zowel particulieren als bedrijven. Van Zoggel specialiseert zich in het boren van zowel beton, steen als asfalt. Of het nu gaat om een wand, wegdek of vloer: bij Van Zoggel hebben we de juiste materialen om de klus op maat af te werken.

Maatwerk
Van Zoggel kenmerkt zich door het maatwerk dat we al jarenlang afleveren. Door onze vakkennis en expertise is het mogelijk om te boren op elke positie, voor elke diepte en voor elke diameter. Dankzij ons innovatief gereedschap en de vakkennis van onze mensen is het voor ons mogelijk om maatwerk te leveren voor elke klus of groot project. Voor alle specialistische en grotere boorwerkzaamheden werken wij met eerste klas diamantproducten. Wij boren op 230 volt, 400 volt of hydraulisch.

Juiste materiaal en kennis
Boren, het lijkt geen ingewikkelde klus. Het is dan ook een dienst die door velen wordt aangeboden. Echter heeft niet elk bedrijf of zelfstandige de juiste materialen en kennis in huis om boringen op maat te leveren. Dit kan voor problemen zorgen die uw project danig kunnen vertragen. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in het materiaal of sleuven die niet precies op maat zijn: een kleine misrekening kan grote gevolgen hebben voor uw project. Het juiste materiaal en kennis zijn onmisbaar om kwaliteit te garanderen. Van Zoggel heeft dit in huis en werkt graag met u samen.

Al ons personeel is gericht opgeleid en ervaren. Doormiddel van regelmatige bijscholing en cursussen wordt gezorgd dat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken, ontwikkelingen en de benodigde certificaten bezitten om vakwerk en kwaliteit te garanderen.

« Alle diensten
Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Van Zoggel kan betekenen voor uw project of een langdurige samenwerking aangaan? Heeft u een project en wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op