Bij Van Zoggel staan we voor jarenlange ervaring, vakkennis en geschoold personeel. Wij onderscheiden ons binnen het vakgebied als een zeer betrouwbare partner die snel kan schakelen. Met onze 24/7 bereikbaarheid, onze meedenkkracht en actuele expertise zijn wij proactief in het bieden van oplossingen, kunnen we snel schakelen waar gewenst en garanderen we bij ieder project kwaliteit.

Onze vakmensen
Onze voertuigen zijn bij elke klus uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor zij volledig zelfvoorzienend zijn en snel kunnen werken. Van Zoggel is een platte en efficiƫnte organisatie: wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en net werken.
Bij Van Zoggel hebben we aandacht voor ons personeel en hun veiligheid. Naast het voortdurend trainen van onze mensen, afgestemd op de markt en de meest recente ontwikkelingen, investeren we ook continu in het meest innovatieve gereedschap. Met het oog op innovatie en veiligheid investeert Van Zoggel regelmatig in materiaal en scholing wat zorgt voor loyaal personeel wat al geruime tijd voor ons werkt. Ook staan wij bekend om onze langdurige samenwerkingen met onderaannemers, wanneer wij de expertise of daadkracht van een partner kunnen gebruiken.

Duurzaamheid
Van Zoggel staat voor duurzaam. Onze hal, kantine en kantoorruim verwarmen we met aardwarmte. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het verbeteren van ons klimaat en het milieu. Daarnaast werken we altijd netjes en laten we geen materiaal achter na een project. Van Zoggel zorgt altijd zelf voor de afvoer van overbodig materiaal. We hebben verschillende zaagmachines met Tier-4 motoren.

Zowel voor bedrijf als particulier
Van Zoggel is er voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij richten ons op langdurende samenwerkingen met bedrijven binnen de infrastructuur, grond- weg- en waterbouw en uiteraard in de reguliere bouw. Van Zoggel werkt samen met partijen in zowel Nederland als de grensgebieden in Belgiƫ en Duitsland.

Waarom van Zoggel?
In de huidige markt is er veel aanbod in de diensten die Van Zoggel levert. Vooral veel zelfstandigen bieden deze diensten aan. Aandacht voor ons vakgebied moedigen we bij Van Zoggel aan. Echter als de kwaliteit in het gedrang komt, krabben wij ons op ons achterhoofd. Veel zelfstandigen hebben niet het juiste materiaal, zijn niet gekwalificeerd en kunnen de kwaliteit van de klus niet waarborgen. Meerdere malen wordt van Zoggel ingevlogen om een oplossing te bieden voor een klus die vertraging oploopt door onbekwaam werk. Voorkom onnodige vertraging en ga voor kwaliteit en vakwerk bij Van Zoggel.

Volg ons op