Het plaatsen van sleuven is een precies karwei. Wanneer dit niet goed of onvolledig is gedaan, kan dit uw gehele project vertragen, met alle gevolgen van dien. Een kleine misrekening kan grote gevolgen hebben voor uw project. Bij Van Zoggel garanderen we zorgvuldige uitvoering op maat, op een snelle en efficiƫnte manier inclusief stofafzuiging.

De juiste afwerking
Van Zoggel specialiseert zich in zowel verticale als horizontale plaatsing van sleuven en dozen in uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven als particulieren zorgt Van Zoggel voor de juiste afwerking zodat uw project zonder vertraging doorloopt.

Bedrijven
Van Zoggel heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner voor veel bedrijven in de bouw en elektrotechniek. Van Zoggel werkt graag projectmatig mee aan uiteenlopende klussen van uw bedrijf. Wij bieden een doorlopende service op maat zodat uw project geen vertraging op loopt. Onze specialisten zijn getraind volgens de laatste ontwikkelingen en nemen het juiste materiaal en gereedschap mee om de klus snel te klaren. Bovendien zijn onze voertuigen uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor zij volledig zelfvoorzienend zijn en snel kunnen werken.

Particulieren
Ook voor particulieren is Van Zoggel de beste keus. Heeft u voor uw project onze expertise nodig? Bouwt u een huis en wilt u de juiste maat sleuven op de juiste plek? Voor zowel sleuven en dozen in wand of vloer kunt u bij Van Zoggel terecht. Van Zoggel levert zijn diensten binnen een straal van 25 km rondom Veghel. Woont u in de buurt en heeft u ons nodig voor uw project? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

« Alle diensten
Samenwerken?

Van Zoggel werkt graag en veel samen met verschillende partners binnen de bouw en elektrotechniek. Wilt u meer weten over wat Van Zoggel kan betekenen voor uw project of een langdurige samenwerking aangaan? Neem contact met ons op.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op