PVC indrukmoffen

Bij Van Zoggel zijn we gespecialiseerd in het boren van gaten voor, en het plaatsen van PVC indrukmoffen. We zijn met name gespecialiseerd in het aanbrengen van aansluitingen in bestaande rioolleidingen en betonnen putten. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig en verfijnd, dus zonder hak- of breekwerk. Om die reden gaat het leveren van de indrukmoffen en het aanbrengen ook samen. Onze specialisten zijn uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor zij volledig zelfvoorzienend zijn en snel kunnen werken. Binnen 12 uur na de aanvraag is de klus doorgaans geklaard.

Kunststof indrukmoffen
Onze indrukmoffen bestaan uit een flexibele kunststof ring die wordt ingedrukt in een geboord gat van de rioolbuis of betonnen put. Zo kan er veilig een aansluiting worden gemaakt tussen de rioolbuis en andere buizen. Onze indrukmoffen hebben doorgaans rubberen ringen aan de buitenzijde die het gat volledig afdichten. Zo wordt de kans op lekkage voorkomen. Bovendien zijn de indrukmoffen voorzien van een stootrand zodat buizen nooit te ver in de mof kunnen worden gestoken.

Riool en beton putten
Allereerst boren we secuur een gat met de gewenste diameter. Dit gebeurt op basis van afweging tussen montagevoordeel en normering of plaatselijk gebruik. Als specialistisch bedrijf investeren wij continu in de meest innovatieve gereedschappen die dit mogelijk maken. Ongeacht de maat, diameter, diepte of positie. Vervolgens worden de indrukmoffen ingedrukt. Onze vakmensen werken met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor zij volledig onafhankelijk de klus kunnen klaren. De indrukmoffen passen we vooral toe in betonnen rioolbuizen en andere betonnen putten.

Waarom kiezen infra- en GWW-bedrijven voor Van Zoggel?
Wij zijn dealer van deze indrukmoffen en hebben deze ruim op voorraad. Hierdoor zijn onze levertijden zeer flexibel. Zo flexibel zelfs, dat wij binnen 12 uur op locatie zijn, gaten hebben geboord en de indrukmoffen hebben geplaatst. Dat maakt ons de ideale partner voor infra- en GWW-bedrijven in Nederland en de grensgebieden van Belgiƫ en Duitsland. Onze vakmensen zijn allemaal VCA-gecertificeerd en worden continu intern getraind. Zo borgen wij de betrouwbaarheid en kwaliteit van Van Zoggel.

« Alle diensten
Bel ons nu voor indrukmoffen

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op