Chemische verankering is een precisie klus. Je komt chemische verankering tegen bij onder andere bruggen, balkons en verschillende beton- en staalconstructies. Wanneer er sprake is van een verankering dient er rekening worden gehouden met invloeden van buitenaf, zoals vocht en warmte. Vocht of warmte kan de constructie belemmeren om zijn functie uit te voeren. Hier komt een chemische verankering van pas om deze invloeden buiten te sluiten. Wanneer dit niet of verkeerd wordt uitgevoerd kan dit grote gevolgen hebben, denk maar eens aan een brug die niet meer open gaat of een hek wat niet langer functioneert of zelfs afbreekt. Bij Van Zoggel hebben we ons gespecialiseerd in het plaatsen van chemische verankering om dergelijke defecten te voorkomen.

Specialist in plaatsing chemische verankering
De chemische verankering kan worden aangebracht in zowel beton als steen. We passen deze verankering toe bij bijvoorbeeld staal- en betonconstructies zoals bruggen, balkons en funderingen. Voor lijmankers gebruiken we veelal Hilty Hit RE500. Bij Van Zoggel zijn we gecertificeerd in het plaatsen van en werken met de chemische verandering. Ons vakkundig personeel wordt hierin met regelmaat bijgeschoold. Onze specialisten gaan secuur te werk. Bij het aanbrengen van de ankerstaven wordt er altijd een constructeur betrokken om de juiste handel- en plaatsingswijze te garanderen.

Bedrijven
Van Zoggel werkt graag samen met verschillende bedrijven in de bouw en constructie. De jarenlange ervaring en expertise maken ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van verschillende verankeringsmogelijkheden. Bovendien hebben wij een langdurig partnership met Hilti voor betrouwbaar materiaal en gegarandeerd kwaliteit.

Particulier
Ook voor particulieren zijn wij beschikbaar wanneer het gaat om het plaatsen van chemische verankering. Denk hierbij voorbeeld aan het plaatsen van een hek of de constructie van uw balkon.

Probleemoplosser
Met onze kennis over plaatsing van chemische verankering is Van Zoggel een echte voorloper in dit vakgebied. De toepassing is uniek en duurzaam. Bij van Zoggel garanderen we de beste oplossing voor uw vraagstuk rondom verankering.

« Alle diensten
Neem contact op!

Wilt u meer weten over wat Van Zoggel kan betekenen voor uw project of een langdurige samenwerking aangaan? Heeft u een spoedklus? Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op