Met onze jarenlange ervaring is Van Zoggel uw perfecte partner wanneer het gaat om zagen. Zowel voor het zagen van verschillende soorten beton, steen als asfalt bent u bij Van Zoggel aan het juiste adres.
Op de gewenste locatie zagen wij zowel horizontaal als verticaal: dus of het nu gaat om een wand of vloer, bij Van Zoggel hebben we de juiste expertise, innovatieve materialen en het meest moderne gereedschap om op een nette en vakkundige wijze maatwerk te leveren voor uw project.

Van cirkelzaag tot hydraulische zaag
Van Zoggel staat voor kwaliteit en innovatie. Om die reden hebben wij dan ook verschillende materialen en gereedschap om mee te brengen voor uw project. Wij werken met cirkelzagen, vloerzagen, hydraulische zagen en wandzagen zodat onze vakmensen altijd het juiste materiaal kunnen inzetten. Onze voertuigen zijn daarnaast uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor we volledig zelfvoorzienend zijn en snel kunnen werken. Met onze 400V hoogfrequente en hydraulische wandzaaginstallaties is het mogelijk om door zware fundering of betonwanden te zagen. Deze techniek is uitermate geschikt voor het zagen van vloer-, raam- en deuropeningen.

Uw partner voor technisch advies op maat
Van Zoggel is een graag geziene partner voor bedrijven in de bouw, infrastructuur of grond-, weg- en waterbouw in Nederland en aangrenzende regio’s in Duitsland en België. Of het nu gaat om een groot project zoals de bouw van een huizenblok, het zagen van een trapgat of maatwerk voor een specifiek project. Van Zoggel werkt snel, efficiënt en afgestemd op de wens van de klant en volgens de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in de techniek. Wij zijn daarnaast ook te benaderen voor technisch advies op maat in het zagen, de uitvoering en de nazorg.

Kwaliteit staat voorop
Bij Van Zoggel investeren wij in de nieuwste technieken en onze mensen worden met regelmaat bijgeschoold zodat zij up to date blijven wat betreft de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voor elke klus kijken we naar de juiste benadering om kwaliteit te borgen. Wie bieden altijd maatwerk, ons product is immers ons visitekaartje.

« Alle diensten
Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Van Zoggel kan betekenen voor uw project of een langdurige samenwerking aangaan? Wilt u technisch advies over de juiste werkwijze en materiaal? Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op