Bij Van Zoggel zijn we gespecialiseerd in het bewerken van asfalt. Zowel voor het zagen als het aanbrengen van dilatatievoegen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakkennis en expertise
Onze voertuigen zijn snel ter plaatse en uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening waardoor zij volledig zelfvoorzienend zijn en snel kunnen werken. Vanuit vakkennis en expertise werken we snel en accuraat zodat uw bedrijf geen oponthoud ervaart. Bij Van Zoggel staan we bekend om onze snelle interventies, onze samenwerking met grote én kleine bedrijven en daadkracht bij ad hoc gewenste oplossingen op elk gewenst moment.

Dilatatie
Van Zoggel is gespecialiseerd in het aanbrengen van dilatatievoegen om werking op te vangen, om het scheuren van materiaal te voorkomen. De vorm en afmetingen van de gewenste dilatatievoeg zijn afhankelijk van de grootte en het soort belasting, de gewenste waterdichtheid en maximale verticale en horizontale bewegingen van de voeg. Ook dit wordt door Van Zoggel op maat, passend bij de gewenste toepassing, gezaagd.

Duurzame oplossing voor uw probleem
Van Zoggel werkt geregeld samen met asfalteringsbedrijven en bedrijven die zich richten op infrastructuur. Van Zoggel is 24/7 bereikbaar om snel, praktisch en efficiënt een duurzame oplossing of afwerking te leveren op het gebied van asfalt. Aan boord van speciale vrachtwagens bevindt zich alles wat nodig is voor iedere zaagklus op het asfalt. In de eerste plaats natuurlijk de meest moderne zaagmachines. Maar daarnaast ook het benodigde koelwater. Met dit materieel vormen reparaties, vernieuwingen, leidingwerken, het aanbrengen van detectielussen of het (gedeeltelijk) verwijderen van asfalt geen enkel probleem.

 

« Alle diensten
Bel ons!

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op