Bij Van Zoggel bieden we de mogelijkheid om onze mobiele straatbaksteen met professionele operators zagerij in te huren voor uw project.

Onze service
Onze mobiele baksteen zagerij kunt u inhuren voor het zagen van straatbakstenen op het juiste formaat voor al uw bestrating. Wij leveren deze dienst aan alle bedrijven binnen de wegenbouw met een minimale afname van één werkdag. Onze specialist ondersteunt om het gebruik efficiënt en snel te laten verlopen. De machinale zaagproductie gaat namelijk per dag drie keer sneller dan bij handmatig knippen. Uiteraard kunnen ook gevelstenen geraagd worden. N

Wetgeving
Een vakkundige stratenmaker weet exact hoe de baksteen te knippen om snel door te kunnen werken. Echter heeft de veranderde wetgeving bepaald dat dit niet langer arbotechnisch verantwoord is. Van Zoggel biedt een snelle en gemakkelijke methode zodat uw personeel door kan werken zonder te veel oponthoud. De mobiele baksteen zagerij werkt snel, energiezuinig en produceert minder geluid.

Bedrijven
Van Zoggel werkt veel samen met bedrijven binnen de grond-, weg- en waterbouw en infrastructuur om samen snel tot een efficiënte manier te komen om uw klus te klaren. Kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie staat voorop bij Van Zoggel. Laat onze kennis een verlengstuk zijn van uw eigen expertise.

 

« Alle diensten
Meer weten?

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Heeft u een probleem dat om een snelle oplossing vraagt? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. De specialisten van Van Zoggel denken graag met u mee in oplossingen zodat u snel kunt schakelen.

Bel nu 06 53 58 49 41
Volg ons op